Yoga & Reiki Retreat, 18 – 25 Sept 22

 ENERGYBOOST 2022!

Bli med Helén R. Løddesøl på eventyr til ‘Katys isleland’ på vakre Karpathos i Hellas.

Yoga & Reiki Retreat 

Fra 18 – 25 september 2022 reiser vi til Karpathos og sjekker inn på Kathys Island Retreat  http://healingcentregreece.com

Dette er et fantastisk sted, hvor vi sammen kan nyte sol, varme, god vegetarisk mat, Reiki, healing, yoga, vandringer og mye, mye mer. Vi jobber i den kraftfulle portalen høstjevndøgn er, det blir en spennende uke fylt med næring for både kropp og sjel.

Gi deg selv en unik mulighet til å fylle dine batterier og ‘booste’ kropp og sjel med deilige energier; en skikkelig gavepakke!

COME AS YOU ARE, LEAVE AS A STAR! 

Her kan du gi deg selv en fantastisk uke med dyp (likevel enkel) yoga, meditasjon og Reiki – vi jobber dypere enn du tror.

I vakre omgivelser, med mulighet til å nyte solen og bade havet. Du får nyte godt av forseggjort og livgivende vegetarisk mat.

Et sted for indre ro

Vi bor på Kathy’s Island Retreat, som ligger på vestkysten av Karpathos, i et rolig og vakkert område av øya, ca 25 minutters kjøring fra flyplassen. Retreatet ligger midt mellom fjell, med herlig havutsikt. Beliggenheten tilbyr gode muligheter
for både fotturer, bading og andre aktiviteter i tillegg til daglig yoga på en stor flotte platting med vakker utsikt.

Om kvelden faller vi i søvn til lyden av bølger, og om morgenen står vi opp til varme og deilige temperaturer.

Her er det også rom for late timer. Stedet er stille, omgitt av fjell og hav, og stjernehimmelen er magisk. Området rundt Kathys Island inviterer til fine opplevelser.

Det er ikke et hotell, og man deler rom to og to (To av rommene har plass til 3 om ønskelig).

Det er 6 dobbeltrom i hovedhuset, alle med balkong og havutsikt. Alle rom har egne bad, kjøleskap, myggnetting og air-condition. Hvert rom har to enkeltsenger. Det beste er at vi har hele stedet for oss selv!

Vi er omgitt av natur, uansett hvor vi ser. Hagen inkluderer et bredt utvalg av frukttrær, grantrær, busker og blomster. Fjellet ligger rett bak hovedbygningen, og havet ligger kun 50 meter unna retreatet. Det er to flotte strender i gangavstand fra retreatet.

Vi ønsker at en retreatopplevelse på Kathy’s Island Retreat skal være avslappende. Vi har derfor en rekke hengekøyer for de som ønsker å slappe av i skyggen av de flotte furutrærne. Det er også flere sittegrupper rundt om på tomten. En vakker og varm belysning i trærne om kvelden gjør stemningen rolig og romantisk. Vi ønsker å skape en oase som tilfredstiller alle gjester, enten de ønsker alenetid eller samvær med andre. Lunsj serveres vanligvis i skyggen av furutreet i hagen. Om kvelden spiser vi på terrassen med stearinlys på bordet.

Kulinariske nytelser som skaper balanse i kroppen

Under oppholdet blir vi servert spennende og fortrinnsvis økologisk, plantebasert mat, 3 måltider om dagen. Menyen vil være en kulinarisk nytelse, designet for å booste vår vitalitet. Dyktige kokker disker opp med forseggjorte, vakre og smakfulle, plantebaserte retter. Råvarene er økologiske og valgt etter sesong, en smakfull og sunn middelshavsmeny.  Så langt det er mulig får vi servert grønnsaker fra stedets egne økologiske grønnsakshager. Har noen av gjestene intoleranser eller allergier, så gjør vi vårt ytterste for å tilfredstille disse behovene. Skulle noen av gjestene ønske seg et glass vin eller en øl, så serveres dette også.

Her kan du plukke opp tips og inspirasjon til hva du kan gjøre selv når du kommer hjem.

Alkohol er ikke inkludert i kurs prisen, men betales av den enkelte.

En reise inn i deg selv

Hver dag veileder Helén deg i Raja yoga; også kalt ‘konge yoga’, der pusten forenes med enkle og effektive øvelser som hjelper oss å forløse blokkeringer på alle plan og komme dypere inn i fysisk meditasjon og fullstendig tilstedeværelse. Denne yogaformen er ‘yoga som healing’ på flere plan, som krysser og forener flere yogaformer. Helén er energiintuitiv, har mer enn 15 års erfaring som yoga og Reikimesterlærer. Med pusten som en rød tråd kanaliserer hun klassen og vever sin kunnskap inn i din yoga praksis.

Nivået passer både for deg som har praktisert yoga og Reiki tidligere, og for deg som er nybegynner. Du trenger ikke å være yoga-myk for å være med her! Yoga betyr ‘å møte/forene’, det handler om ditt møte med øvelsene – og å la pusten lede deg. Det er meditasjon i bevegelse, og våre forskjellige aspekter forenes; det fysiske, psykiske, mentale, emosjonelle og spirituelle. Hver yoga økt er på 2 timer, og avsluttes med lydhealing. Lydens vibrasjoner snakker direkte inn i kroppen på cellenivå.

Reiki og yoga er to sider av samme sak. Reiki betyr universell livskraft, og er et herlig og ærlig verktøy til mer energi, indre ro og harmoni. Reiki energien understøtter kroppens selvhelbredende evner, og trekkes dit vi trenger det mest; slik vann fyller et tomt kar. Reiki er ‘meditasjon gjennom hjertet’. Hjertechakraet er både kjernen i mennesket og en portal for livskraft, intuisjon og glede. Det å få kontakt i hjertechakraet, og utfolde seg derfra er et vesentlig skritt til helbredelse. Å helbrede betyr å bli hel; i kropp, sinn og sjel. Å forene alle aspekter av det vi ER –  vårt sanne selv.

Som alle ‘sanne systemer'(for eksempel Reiki, chi gong, yoga, Akkupunktur, Shiatsu), er Reiki helt harmonisk, og blir sterkere for deg jo mer du bruker det; Lik en muskel som må bygges,  får du  mer og mer kontakt i det ærlige hjertechakraet (åpnes lag for lag), vår kjerne.

Hjertechakraet kan sammenliknes med et granateple; med mange rom som inneholder veldig mange frø. Reiki er som en nøkkel til disse rommene, frøene er kvaliteter/muligheter som ligger i oss – vi er så mye mer enn vi tror!

1% teknikk, 99% praksis – det gjelder både for Reiki og yoga.  

Utflukter 

En dag tar vi utflukten til den lille landsbyen Olympos, og vi spiser middag der.

Strandutflukt med lunsj skal vi også få til.

Her er link til en webside med mye bra informasjon både om Olympos og strender på Karpathos.

https://karpathosinfo.com/index.php/karpathos-villages/olympos

Praktisk info 

Helén er energiintuitiv, healer og sertifisert yoga og Reikimesterlærer med bred erfaring.

For å sikre deg en plass betales depositum kr 4.000,- ved påmelding.

Restbeløpet kr. 14.000,- betales senest 1/6 2020. Faktura sendes pr. mail.

Det er plass til 14 på dette retreatet.

Dette inngår i prisen:

* Direkte fly tur/retur Karpathos

* Transport både til og fra flyplassen og Kathys Island Retreat senter.

* Opphold i dobbeltrom på Kathys Island Retreat senter

inkludert frokost, lunsj og middag fra vi kommer til vi drar.

* Daglig veiledning i yoga og kanalisert Reiki, healing

* Utflukt med middag til fjellandsbyen Olympos

* Strandutflukt med lunsj

 

Ikke inkludert, men mulig å få

Behandlinger hos stedets dyktige fysioterapeut og massør.

Eventuell vin til maten

Påmelding/betingelser

Påmelding er bindende og betales ikke tilbake dersom du avbestiller turen, men gis tilbake dersom arrangør ser seg nødt til å kansellere. Det samme gjelder for restbeløpet. Eventuell sykdom eller annen årsak til at du ikke kan delta, må dekkes av egen reiseforsikring.

Alt ligger til rette for at dette skal bli en magisk uke, og vi er flere som gleder oss! Håper DU blir med!