Hvem vi er

Kathrine Brustad er grunnleggeren av Kathy's Island Retreat og kommer fra Oslo, Norge. I 2010 flyttet hun til Karpathos med sin familie, og for tiden bor hun i hovedstaden, Pigadia sammen med sine tre barn. Hun er en åpen og spirituel person, som alltid er ute etter å lære nye ting om seg selv. Selvutviklig er svært viktig for henne. Som yoga lærer praktiserer hun yoga både på og av matten, ettersom hun av erfaring vet hvilken fantastisk innvirkning yoga har for både henne og de rundt henne.

Kathrine har en bachelorgrad fra Holland, hvor hun studerte International Hospitality Management. Siden da har hun jobbet for flere hoteller og hotellkjeder rundt om i Europa. Å starte Kathy’s Island Retreat har gitt henne muligheten til å kombinere alt hun har lært, både fra skolen og fra yrkeslivet.

Elias er utdannet maskiningeniør fra England. Han er en ekte yogi og har praktisert Kriya og Karma yoga i mange år. Han er også lærer i Raja og Hatha yoga. Han er en av grunnleggerne av Surfers4Life, et team bestående av 23 surfere som krysset et hav for bl.a å samle inn penger til kreftsaken.

Han er også en av grunnleggerne av Kallipoli, et økosamfunn under utvikling i Athen. I tillegg har han organisert WellbeingFestivaler og Athen Spirit filmfestival, begge festivaler som har hjulpet mer enn 10.000 mennesker til å få en bedre hverdag her i Hellas.

Elias er forfatter og life coach, og ønsker å bidra til positive og meningsfylte opplevelse for gjestene på Kathy’s Island Retreat.

Om oss

Våre ansatte kommer fra mange forskjellige land. På kjøkkenet har vi vår dyktige kokk Antonia fra Russland, men som har bodd på Karpathos i over 25 år. Innen renhold, har vi en herlig jente fra Hellas. Våre assisterende sjefer er fra Hellas, og det er også massørene våre. Ønsker du å være en del av teamet vårt? Vi er alltid på jakt etter mennesker med gode kunnskaper så ikke nøl med å ta kontakt om du tror dette kan være noe for deg.